Illustrator
Illustrator Buro BlauwBrug zegt: "Alles is te tekenen". Er zijn, al tekenend geen beperkingen in de mogelijkheden om een boodschap zo helder mogelijk over te brengen bij de beoogde ontvanger. Daar waar grafische vormgeving en fotografie vaak te kort schieten in het overbrengen van die boodschap.

Brand Identity
Voor iedere ondernemer is het belangrijk zich te onderscheiden van anderen. Dat begint met het kiezen van een juiste Brand Identity voor de producten of diensten die men aanbiedt. Een brand identity is onlosmakelijk verbonden met de organisatie of kan een onderdeel zijn in een groter geheel.

Illustrator Buro BlauwBrug ontwikkelt samen met de opdrachtgever een Brand Identity. Dat begint met het ontwerpen van een logo voor bijvoorbeeld een evenement, een actie, een product, een project voor een onderneming, vereniging, persoon, enzovoorts.

Aanvullend kan met het logo als uitgangspunt een complete huisstijl, festival stijl, kortom een identiteit worden ontworpen. Denk daarbij ook aan communicatieuigingen zoals hand outs, ‘give aways’ en andere vormen van promotie.

Ook verzorgt Buro BlauwBrug alle web-toepassingen en integratie in bestaande communicatiemiddelen van de nieuwe ontwerpen. Daar hoort uiteraard ook de toepassing van de huisstijl in belettering van het wagenpark, gebouwen en dergelijke bij.

Kracht
De kracht van Illustrator Buro BlauwBrug zit in het zeer kostenefficiënt doorlopen van het gehele traject. Dit doen we samen met de opdrachtgever.
We leveren maatwerk, adviseren en begeleiden één op één het ontwikkelen, ontwerpen en uitvoeren van de Brand Identity.

Illustrator Buro BlauwBrug versterkt uw boodschap door het te illustreren. Plaatjes zeggen vaak meer dan woorden en maken visueel duidelijk hoe ingewikkelde (bedrijfs)processen in elkaar steken. Plaatjes werken goed als handleiding of wegwijzer, maar ook als samenvatting van complexe verhandelingen.

illustrator Buro BlauwBrug: "Pure verbeeldingskracht!"


Links:
                          HuisstijlwinkelPejo Cartoons

Partners: Fotografie:
- Tarkin 
- Project42 
- RMS-design 
- TT Ontwerp 
- Fico Cámara 
- Dingel | Studio 57
- Rob Duran